0
Tenis

Ana Ivanović u četvrtfinalu Sinsinatija

Objavljeno: 15.08.14 u 08:50

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju pobedom nad Svetlanom Kuznjecovom 2:1 (6:2, 2:6 i 6:3).

Ana Ivanović

Naša predstavnca nije baš najbolje počela meč i već na startu je izgubila servis. Ipak, uspela je Ana da se podigne kao Feniks iz pepela i serijom 6:0 stigne do prvog seta – 6:2.

Drugi deo meča je počeo isto kao i prvi. Srpkinja je izgubila svoj servis, a ovog puta se Kuznjecova nije dala prevariti, te je brzo napravila još jedan brejk i time olakšala sebi put do izjednačenja – 6:2.

Treći set je najzad počeo onako kao treba za Anu Ivanović. Naša predstavnica je dobro odservirala i povela sa 1:0. Brzo je Ruskinja stigla do izjednačenja, a potom i do brejka i vođstva od 3:1. Tri vezana poena Kuznjecove u odlučujućem setu nisu slomila Anu, te se naša teniserka, kao i u prvom setu, podigla kao Feniks iz pepela i sada serijom 5:0 stigla do trijumfa i četvrtfinala Sinsinatija (2.567.000$).

Sledeći rival Ane Ivanović je 39. teniserka sveta Elina Svitolina iz Ukrajine, a meč je na programu u tri sata posle ponoći. Na teren će danas i druga srpska predstavnica Jelena Janković, koja se od 19 časova sastaje sa Serenom Vilijams.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter