0
Tenis

Srpsko veče u Sinsinatiju: Ana i Jelena poput tornada do osmine finala

Objavljeno: 14.08.14 u 08:28

Dve najbolje srpske teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković plasirale su se u osminu finala Mastersa u Sinsinatiju, pošto su zabeležile ubedljive pobede protiv Kristin Mekhejl 2:0 (6:4 i 6:0) i Anike Bek 2:0 (6:1, 7:6).ana-ivanovic-jelena-jankovic-1338507237-169416

Prva je na teren izašla jedna od najlepših sportiskinja današnjice i posao završila za nešto više od sat vremena. Ana je muke imala samo u prvom setu u kom joj je Mekhejl oduzela dva puta servis, ali je srpkinja bila dovoljno koncentrisana da joj vrati istom merom i u desetom gemu reši pitanje pobednika u tom delu igre. U nastavku naša teniserka je izgledala kao tornado, pregazila je Amerikanku i sa 6:0 stavla tačku na ovaj susret.

Za razliku od Ane, Jelena je odlično odigrala prvi set. Aniki Bek iz Nemačke je dozvolila da joj uzme samo jedan gem i sa 6:1 napravila prvi korak ka trijumfu. U drugom delu igre je viđena rovovska borba sa dosta grešaka. Obe teniserke su izgubile po tri servis gema i rezultatom 6:6 se otišlo u taj-brek. U odlučujućem gemu na meču Jelena Janković je zaigrala furiozno i sa 7:0 rešila pitanje pobednika – 2:0 (6:1, 7:6).

Danas oko 20.30 po našem vremenu u osmini finala Sinsinatija Novak Đoković igra protiv Španca Tomija Robreda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter