0
ATP

Sinsinati ostaje samo san: Robredo iznenadio Novaka

Objavljeno: 14.08.14 u 22:37

Španac Tomi Robredo pobedio je najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića u meču 3. kola turnira iz Masters serije koji se igra u Sinsinatiju i koji je jedini koji nedostaje u kolekciji trofeja srpskog igrača.

MONTECARLO-DJOKOVIC

Robredo je posle jednog sata i 45 minuta igre trijumfovao sa 2:0 po setovima 7:6(6), 7:5 i tako produbio krizu u kojoj se nalazi Đoković uoči četvrtog Gren slem turnia u sezoni – US Opena.

U prvom setu viđen je po jedan brejk na obe strane pa je pobednika morao da odlui 13. gem u kojem se bolje snašao Španac. Igralo se u serijama, četiri puta su igrači osvajali po tri poena, poveo je Robredo 3:0, Novak izjednačio na 3:3, potom spasio tri set lopte, ali ne i četvrtu pa je iskusni Španac pobedio sa 8:6.

Mogao je Robredo iranije da okonča ovaj meč da je u 10. gemu drugog seta iskoristio dve brejk ujedno i meč lopte, ali kako se to nije desilo tada jeste u 12. gemu kada je svoju treću priliku za trijumf realizovao smeč udarcem.

Đoković ni na ovom meču, kao ni u duelu sa Simonom, uostalom kao ni na turniru u Torontu nije ličio na sebe odnosno na najboljeg tenisera sveta i ukoliko ubrzo nešto ne promeni u svom stavu teško da možemo da očekujemo od nejga vrhunski rezultat u Njujorku.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter