0
Tenis

„Potreban mi je neko ko mi daje bezuslovnu podršku“

Objavljeno: 03.08.14 u 20:56

Ana Ivanović će od ponedeljka biti deveta teniserka na planeti, ali je povratak u TOP 10 ne zadovoljava. Nedavno je  iznenada otpustila trenera Nemanju Kontića i počela je da sarađuje sa Dejanom Petrovićem, jer želi još bolji rang na WTA listi.

Ana Ivanović

”Promena nikada nije laka. Razloga je nekoliko, na terenu i van njega. Nemanja mnogo zna o tenisu i veoma mi je pomogao u igri. Proveli smo dobar period zajedno, cenim to što je uspeo malo da promeni moj mentalni sklop prema igri. Napredovala sam sa njim, ali nekada kada želite da napredujete još više, morate da donesete tu vrstu odluka“, obrazložila je 26-godišnja Ivanovićeva.

Ana je rekla da je tražila nekoga ko će se više koncentrisati na njen pristup igri nego na udarce.

“U fazi sam karijere u kojoj se tehnika ne menja previše, tako da je glavna komunikacija sa osobom. Potreban je neko ko daje bezuslovnu podršku, neko ko će pomoći sa detaljima i neko ko će me držati motivisanom, gladnom uspeha. Žarko želim da se još popnem na WTA listi i želim nekoga ko će me pogurati u tom pravcu“, kaže Ana.

Na svom prvom turniru sa novim trenerom Ana je u Stenfordu došla do četvrtfinala, ali je u tri seta izgubila od Serene Vilijams.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter