0
ATP

Conga o Noletu: Upropastio mi je karijeru!

Objavljeno: 30.05.14 u 21:48

U narednom kolu Nole igra protiv Conge. Žo-Vilfred Conga rekao je da je austsajder i da neće imati šta da izgubi protiv Novaka Đokovića u osmini finala Rolan Garosa. Francuz je pobedio Jiržija Janoviča sa 3-0 i izborio se za 17. međusobni okršaj sa srpskim teniserom.

djokovic-conga.jpeg

Đoković je dobio 11 od prethodnih 16, ali i devet od poslednjih 10 duela sa Congom koji je istakao da mu je Srbin upropastio karijeru jer ga je pobedio na nekoliko važnih mečeva u prošlosti.

„ Srećan sam jer sam prošao dalje i dobeio priliku da igram protiv Novaka. To će biti veliki izazov za mene. U tom duelu sam autsajder i imaću mogućnost da napravim nešto veliko. On je jedan od najboljih, možda i najbolji teniser sveta. Zbog toga ću morati da odigram veoma dobro i spreman sam na to.“

Vaše karijere imaju dosta zajedničkih stvari, a sve je počelo 2008. u finalu Australijan opena. Da li je on za Vas poseban rival kao na primer Rodžer i Rafa?

„Mislim da svi ti igrači imaju nešto posebno. Što se Novaka tiče, pobeđivao sam ga često, ali ne u važnim duelima i na velikim turnirima. On mi je upropastio karijeru. Voleo bih kada bi to mogao da preokrenem. “

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter