0
Tenis

Ana lako do duela sa Bojanom

Objavljeno: 04.05.14 u 12:28

Odličan start turnira u Madridu (4.236.425$) imala je naša teniserka Ana Ivanović koja je u 1. kolu savladala 19-godišnju Amerikanku Medison Kiz sa 2:0, po setovima 6:1, 7:6(4), posle jednog sata i 12 minuta igre.

Ana Ivanovic

Lako za svega 23 minuta Ivanovićeva je uz samo jedan izgubljen gem dobila prvi set i činilo se da neće imati previše problema da dođe do prve pobede u glavnom gradu Španije.

Međutim, mlada Amerikanka je zaigrala nešto bolje u drugom delu igre u kojem je na početku imala brejk zaostatka, ali je uspela da ga nadoknadi i odvede ovaj set u taj brejk.

U 13. gemu je Kiz prva došla do mini brejka i vođstva od 3:1, ali je usledila serija od pet uzastopnih poena Ivanovićeve koja nije iskoristila prve, ali jeste drugu meč loptu čime je obezbedila plasman u narednu rundu turnira u kojoj će se sastati sa Bojanom Jovanovski koja je u subotu savladala Karin Knap iz Italije sa 6:1, 6:1.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter