0
Tenis

Ana vratila nadu Srbiji

Objavljeno: 20.04.14 u 13:17

U duelu dve najbolje teniserke rumunske i srpske Fed kup reprezentacije Ana Ivanović je savladala Simonu Halep sa 2:0, po setovima 6:3, 7:6(2), posle 79 minuta igre čime je vratila nadu našem timu za opstanak u Svetskoj grupi II pošto je smanjila vođstvo domaće ekipe na 2:1 u pobedama.

ana-ivanovic-bukurest

Najbolji period igre u Aninoj igri bio je u drugoj polovini prvog i početkom drugog dela igre kada je vezala čak šest osvojenih gemova pa je od vođstva Halepove od 3:2, došla do trijumfa od 6:3 u prvom delu igre i vođstva od 2:0 u drugom.

Međutim, tada je domaća igračica zaigrala nešto bolje i uspela je da izjednači i tako se vrati u meč. Kako su brejkovi pršali na sve strane (čak devet na meču) Ivanovićeva je došla u priliku da pri vođstvu od 5:4 servira za pobedu, ali je Halepova taj napad uspela da odbije i odvede drugi setu taj-brejk u kojem je Ana dominirala prepustivši umornoj protivnici samo dva poena.

U narednom meču sastaju se Sorana Kirstea i Bojana Jovanovski, dok su za meč dublova prijavljene sa jedne strane Begi i Nikulesku, a sa druge Jakšićeva i Stojanovićeva.

Pobednik ovog duela ostaće u Svetskoj grupi II, dok se poražena selekcija seli u evro-afričku zonu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter