0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

I Đoković i Tipsarević napadaju Indiju za opstanak u Dejvis kupu?

Objavljeno: 08.04.14 u 17:08

Selektor teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović rekao je da Novak Đoković i Janko Tipsarević žele da igraju u baražu za opstanak u Dejvis kupu. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Razgovarao sam sa Jankom i sa Novakom i oni su maksimalno spremni, ali suviše je dug period do septembra i meča s Indijom da mogu sa sigurnošću reći da će biti spremni da igraju.“

„U svakom slučaju postoji dobra volja i imam utisak da se energija naše reprezentacije ponovo formira s onom snagom i intenzitetom koji je već bio prisutan kada smo osvojili „salataru“, kao i prošle godine kada smo stigli do finala“, rekao je Obradović za sajt Teniskog saveza Srbije (TSS).

Selektor je istakao da je cilj da Srbija ima što više kvalitetnih igrača, a ne samo jednog ili dvojicu, kako se njihovo odsustvo ne bi odrazilo na rezultate tima.

“Imamo još igrača koji su se pojavili u međuvremenu, Dušan Lajović, Filip Krajinović, a dolaze i mladi igrači poput Nikole Milojevića, Pedje Krstina i drugih. Cilj je da ostanemo u Svetskoj grupi. Sledeća godina je pripremna za Olimpijske igre, ali možda je važnije da održimo duh i energiju reprezentacije“, poručio je Obradović.

Mečevi plej-ofa Dejvis kupa Svetske grupe na programu su od 12. do 14. septembra u Indiji.

hotsport.rs/Tanjug

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.     

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter