0
Tenis

Jelena nakon drame, uspona i padova eliminisana na startu Majamija

Objavljeno: 21.03.14 u 20:39

Srpska teniserka, Jelena Janković, završila je svoje učešće turniru u Majamiju pošto je u drugom kolu poražena od Varvare Lepčenko sa 2:1 u setovima (6:3, 2:6, 7:6(2)).

Jelena Janković

Jankovićeva je očajno počela meč i već nakon tri gema gubila sa 3:0. Do kraja prvog seta je pokušavala da popravi igru i nađe rešenje za servis Amerikanke, ali uz samo jednu brejk šansu izgubila je ovaj deo duela sa 6:3.

Ni drugi set nije dobro počeo za srpsku teniserku, Lepčenko je odmah napravila brejk i zatim ga potvrdila gemom na svoj servis za 2:0. Tek u četvrtom gemu Jelena je uspela da napravi prvi brejk na meču i stigla do izjednačenja 2:2. Srpska teniserka nije tu stala, već je osvojila četiri vezana gema za 6:2 i izjednačenje u setovima.

Jankovićeva je odlično započela treći set, lako dobila uvodni gem, a zatim iskoristila četvrtu brejk šansu da oduzme servis rivalki za 2:0. Ipak, Lepčenko je odmah vratila brejk, nakon čega je Jelena ponovo dobrom igrom vezala tri osvojena gema i došla na korak od pobede i plasmana u naredno kolo. Međutim, usledio je ponovo pad u igri, Lepčenko je to iskoristila da se vrati u meč i na kraju u taj brejku stigla do pobede.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter