0
ATP

Đoković bez većih problema izborio plasman u 3. kolo Majamija

Objavljeno: 21.03.14 u 22:28

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, bez većih problema je savladao Francuza Žeremija Šardija sa 2:0 u setovima (6:4, 6:3) i izborio plasman u 3. kolo turnira Masters serije u Majamiju.

Novak Đoković

Iako nije prikazao svoju najbolju igru, Novak je rutinski izašao na kraju sa svojim rivalom i zabeležio osmu pobedu u isto toliko međusobnih susreta sa Šardijem.

U četvrtom gemu prvog seta Đoković je napravio brejk, koji je zatim potvrdio gemom na svoj servis i poveo sa 4:1. Potom su usledila dva lagana gema na obe strane, pa je Šardi uz pomoć sudije Marfija i Novakovih grešaka stigao do brejka i zaostatka 5:4, ali je srpski teniser ekspresno odgovorio ribrejkom za 6:4 i poveo sa 1:0 u setovima.

U drugom setu nije bilo brejka u prvih šest gemova, pa je rezultat bio 3:3. Sedmi gem je Novak dobio u svoju korist, a zatim u osmom konačno uspeo da oduzme servis Francuzu. Šardi je povredio zglob u finišu susreta, pa je Đoković u devetom gemu rutinski odservirao za 6:3 i prolaz u naredno kolo.

Naredni Đokovićev rival je Florijan Majer koji je u dva seta izbacio Ivana Dodiga.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter