0
Tenis

Troicki: Na kraju će mi zabraniti da dišem

Objavljeno: 27.02.14 u 11:19

Najave čelnika Svetske antidoping agencije (WADA) i Svetske teniske federacije (ITF) da bi mogli da promene pravila i da ubuduće suspendovanim sportistima onemoguće da sarađuju sa svojim kolegama dok kazna traje izazvala je rekaciju Viktora Troickog koji se za povratak u takmičarski pogon priprema zajedno sa Novakom Đokovićem.

Viktor+Troicki+Kremlin+Cup+Day+Four+yzzIphPa7DHl

„Nisam imao kontakt sa ljudima iz ITF, ali sam video šta se najavljuje. Sve mi postaje smešno. Ne znam šta da kažem. Na kraju će mi zabraniti da dišem“ – rekao je Viktor Troicki za Informer.

Srpski teniser se trenutno nalazi u Dubaiju gde je stigao zajedno sa Novakom Đokovićem, ali problem je što ne može čak ni da prati mečeve sa tribina.

„Sa Novakom sam u Dubaiju, ali niti mogu da uđem u teniski klub niti mogu da gledam njegove mečeve uživo. Ipak, Nole je pokazao koliko je veliki prijatelj i čovek. Pomaže mi u ovim teškim trenucima, kada mi je pomoć najpotrebnija“ –  rekao je suspendovani srpski teniser.

Troicki je najavio da bi na teren mogao da se vrati na turniru u Umagu koji je ujedno i poslednji na kojem je učestvovao prošle godine nakon čega je usledio šok odnosno 12 mesečna suspenzija zbog toga što se nije odzvao doping kontroli na turniru u Monte Karlu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter