0
Tenis

Fed Kup: Jakšićevoj samo gem protiv Bušar, Kanada vodi 2:0

Objavljeno: 09.02.14 u 01:15

Posle svega 50 minuta igre srpska teniserka Jovana Jakšić poražena je sa 2:0, po setovima 6:1, 6:0, od Eženi Bušar u drugom meču Svetske grupe II Fed kupa nakon čega su Kanađanke povele sa 2:0 u pobedama.

jovana-jaksic-belo

Od samog početka meča bilo je jasno da je Bušar, polufinalistkinja Australijan Opena, trenutno mnogo bolja igračica o čemu govori i njen trenutni plasman na WTA listi na kojoj je na 19. mestu.

Dominirala je mlada Kanađanka u svim segmentima igre, nije dozvoljavala Jakšićevoj, koja je večeras debitovala u državnom dresu, ni u jednom trenutku da nametne svoj ritam što joj je bilo sasvim dovoljno da rutinski dođe do ubedljive pobede.

Podsećamo da je u prvom meču Aleksandra Voznijak posle velike borbe uspela da savlada Vesnu Dolonc sa 2:1.

Za nedelju uveče planirana su preostala dva sing meča i duel parova. Na teren će najpre od 19 časova po našem vremenu izaći Aleksandra Voznijak i Jovana Jakšić, zatim Eženi Bušar i Vesna Dolonc i na kraju bi trebalo da igraju Dabrovski i Fičmen protiv Aleksandre Krunić i Nine Stojanović.

U slučaju sve verovatnijeg poraza Fed kup reprezentacija Srbije če 19. i 20. aprila igrati za opstanak u Svetskoj grupi ovog takmičenja

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter