0
ATP

Nadal: Očekuje me težak meč sa Vavrinkom

Objavljeno: 24.01.14 u 18:10

Pobedom nad Rodžerom Federerom, Rafael Nadal se plasirao u finale Australijan opena gde će mu rival u borbi za trofej biti još jedan Švajcarac, Stanislas Vavrinka.

Rafael Nadal

„Protiv Federera sam odigrao svoj najbolji meč na ovom turniru i veoma sam srećan zbog toga. On je ušao u naš duel motivisan, nakon dve velike pobede nad Congom i Marijem, ali sam ipak uspeo da ga savladam. Presrećan sam zbog plasmana u finale. Kada sam izašao na teren bio sam svestan da moram da odigram najbolje što mogu i da samo tako mogu da se plasiram u finale. Tako je i bilo i zadovoljan sam“, rekao je Nadal.

Španac se zatim osvrnuo na predstojeći finalni duel, protiv Vavrinke koji je elimisao Novaka Đokovića sa Australijan opena.

„Gledao sam Vavrinku protiv Novaka, ali i protiv Berdiha. Igrao je sjajno na tim mečevima. Odlično se poznajemo, on je dobar momak i drago mi je što je stigao do finala, jer je to zaslužio. Iz godine u godinu napreduje i igra sve bolje. Veoma je brz, odlično igra sa osnovne linije, svestan sam da mi predstoji još jedan težak meč“, ispričao je Nadal.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter