1
ATP

Vavrinka: Novak je veliki šampion, ali sam na kraju ipak uspeo da ga savladam

Objavljeno: 21.01.14 u 14:58

Nakon velike pobede nad Novakom Đokovićem u četvrtfinalu Australijan opena, Stanislav Vavrinka je džentlmenski odao priznanje rivalu na prikazanoj igri.

Stanislas Vavrinka

„Prošle godine je bilo izuzetno teško, sada sam se trudio da odigram još bolje. Novak je veliki šampion, nikada se ne predaje, a ja sam na kraju ipak uspeo da ga pobedim. Presrećam sam zbog toga“, rekao je Vavrinka i dodao:

„Igrao sam strpljivo, bio fokusiran na svoju igru i trudio se da budem što agresivniji. Zaista sam umoran, ali i presrećan zbog pobede. Uradio sam sve što sam mogao, nisam dozvoljavao Novaku da dođe do svoje igre, a uspeo sam i fizički da budem dobar. Isti pristup moram da primenim i protiv Berdiha u polufinalu. Moram da budem agresivan od početka do kraja meča“.

Stanislas Vavrinka ima idealnu priliku da se prvi put u karijeri plasira u finale grend slema, pošto će mu rival u polufinalu Australijan opena biti Tomaš Berdih.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. „pošto će mu rival u polufinalu Australijan opena biti Tomaš Berdih iz Nemačke.“
    Tomas Berdih je iz Ceske a ne iz Nemacke 😀

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter