0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

Obradović: Biće dana za megdana

Objavljeno: 17.11.13 u 19:56
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Selektor Dejvis Kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović izjavio je nakon poraza u finalu od Češke da nema šta da zameri svojim izabranicima.

„Sve čestitke češkom timu, ali i mojim momcima, stigli su do finala. Svi znamo šta nas je zadesilo, Janko je povređen, Viktor isto nije mogao da igra, pa su nam šanse bile manje jer nismo mogli da računama na naša dva igrača koja su nam često donosila ključne poene“, rekao je Obradović, a potom dodao:

„Novaku moram da čestitam, ostvario je sve pobede u svojim ovogodišnjim mečevima, Nenad je bio sjajan u dublu, a stalno menja partnere, što uopšte nije lako. Tu su bili i Bozoljac, Lajović. Raduje što imamo ponovo mlade igrače, a mi ćemo ovo iskustvo koristiti za budućnost. Ima još dana za megdana, biće ova reprezentacija još na okupu. Važno je da oni hoće da igraju, da se zadrži taj timski duh koji nas već dugo krasi. Mi smo svi kao jedan“, naglasio je selektor „orlova“.

Lajović je teško podneo poraz od Štepaneka, a ceo tim Srbije je odmah nakon meča pružio podršku mladom teniseru.

„Znamo koliko mu je bilo teško, koliko je želeo da donese pobedu. Ali, važno je što je stekao ovo iskustvo, mnogo će mu značiti“, konstatovao je Obradović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter