0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

Đoković: Zadovoljan sam igrom u presudnim momentima (VIDEO)

Objavljeno: 17.11.13 u 19:09
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Novak Đoković je na konferenciji za medije koja je održana posle njegovog duela sa Berdihom izjavio da je zadovoljan svojom igrom u presudnim momentima.

„To je nešto što se očekivalo i na šta smo obojica navikli u ovako bitnim mečevima. Bio je veoma emotivan meč, imao sam oscilacije u drugom setu, ali to je sve normalno. Veoma je zahtevno odigrati na visokom nivou protiv tenisera koji je odigrao više od 10 mečeva ove važnosti u Dejvis kupu. Moram da budem zadovoljan kako sam odigrao u presudnim momentima“, rekao je Nole.

Đoković je potom izjavio da je Obradović doneo odluku ko će nastupati u dublu.

„To je bila odluka selektora, to je sve što mogu da kažem. I ponekad takve odluke nije lako donositi. Smatrali smo da je to bolje rešenje, s obzirom da su Nenad i Ika igrali poslednjih godina više puta zajedno. I da sam ja igrao oni bi opet bili favoriti s obzirom na njihov skor, ne znam da li bih nešto promenio“, konstatovao je Đoković.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter