0
Dejvis kup

Česi spremni za finale, veruju da će dubl da odluči (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.13 u 13:39

Stepanek Dejvis Kup

Dejvis kup reprezentacija Češke spremna je za finalni duel ovog takmičenja protiv Srbije, saopštio je vršilac dužnosti selektora Vladimir Šafarik, dodavši da ga raduje vest o oporavku Jaroslava Navratila kojeg je zbog bolesti zamenio na čelu aktuelnog osvajača „salatare“.

„Spremni smo i učinićemo sve da se vratimo sa peharom u Češku. Dosta smo se spremali za ovo finale, a i dalje radimo na tome. Što se tiče Navratila, našeg pravog kapitena, on je bolje i raduje nas informacija da je pušten iz bolnice i to nam donosi dodatni mir u ekipu“ – rekao je Šafarik, a prenosi agencija Beta.

Najbolje rangirani češki teniser Tomaš Berdih ocenio je da bi odlučujući poen u finalu mogao da bude u dubl meču.

„Prekretnica ovog finalnog meča će svakako biti dubl. Mi ozbiljno moramo da se spremimo za to. Od samog početka je potrebno da budemo agresivni, a za dubl pripremimo naš najjači tim. Do sada smo Štepanek i ja zabeležili 13 pobeda uz jedan poraz. To svakako ide nama u korist, kao i to što smo obojica dobri sing teniseri“ – rekao je Berdih.

Češki teniser Radek Štepanek rekao je da je u potpunosti spreman za finalni meč i dodao da je ekipa čini sve da se privikne na podlogu u Beogradskoj areni.

hotsport.rs/beta.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter