0
Tenis

Jelena izgubila od Li Na

Objavljeno: 24.10.13 u 18:34

Jankovic

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković poražena je u 2. kola završnog Masters turnira u Istanbulu od Kineskinje Li Na sa 6:3, 2:6, 6:3.

Prvi set su obeležile serije osvojenih gemove obe teniserke. Prvo je Li Na stigla do tri gema prednosti, Jelena je izjednačila, a sa nova tri gema kineskinja je povela u ovom duelu.

U drugom setu Jankovićeva je bila dosta agresivnija. Povela je sa 2:0, ali je Li Na brzo izjednačila. Ipak, naša teniserka osvaja naredna četiri gema i izjednačava rezultat u setovima.

Odlučujući set otvorila je Jelena brejkom, međutim Na Li osvaja sledeća tri gema, a srpska teniserka potom stiže do izjednačenja. Ipak Kineskinja dolazi do druge pobede na turniru sa tri vezana gema.

Jankovićeva će imati još jednu priliku da se domogne polufinala u Istanbulu pošto će se u petak sastati sa Sarom Erani iz Italije u okviru 3. kola Bele grupe.

Naša teniserka sada ima jednu pobedu i jedan poraz, a trijumf na meču sa Italijankom bi joj obezbedio plasman među četiri najbolje teniserke na ovom turniru.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter