0
ATP

Đoković zadovoljan igrom protiv Conge

Objavljeno: 12.10.13 u 13:58

novak-djokovic-kzs-ruka

Novak Đoković posle pobede nad Žo-Vilfridom Congom u polufinalu Mastersa u Šangaju nije krio zadovoljstvo svojom partijom i otkrio je deo svoje taktike koju jespremio za duel protiv Francuza.

„Važno mi je što sam uspeo da se plasiram u još jedno finale na ovom turniru. Zadovoljan sam kako sam servirao i reternirao u ključnim momentima meča. Bilo je to vrlo kontrolisano i efikasno. Pokušavao sam da što više otvorim trener kako bih protivnika naterao da što više trči levo-desno. Znam šta Žo voli da igra i trudio sam se da ga ne dovodim u komfornu zonu“ – rekao je posle meča protiv Conge trenutno drugi teniser sveta.

Zanimljivo je da je Novakov trijumf protiv Francuza bio 19. uzastopni na tlu Kine pošto je nakon prošlogodišnjeg osvajanja turnira u pekingu i Šangaju, ove sezone uspeo da ponovi isto u glavnom gradu najmnogoljudnije zemlje, a sada se nalazi i na korak od odbrane trofeja na jačem od dva turnira.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter