0
ATP

Dolgopolov izbacio Tipsarevića

Objavljeno: 02.10.13 u 10:07

tipsarevic-profil

Srpski teniser Janko Tipsarević takmičenje na ATP turniru u Tokiju (1.297.00$) u singl konkurenciji završio je već u 2. kolu pošto je poražen od Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova sa 2:0, po setovima 6:3, 7:6(2), posle jednog sata i 15 minuta igre.

Nije Janka dobro služio prvi servis što je Ukrajinac umeo da iskoristi pre svega u prvom setu kada je napravio tri brejka, pa je tako potpuno anulirao to što je i Tipsarević njemu jednom oduzeo servis gem.

U drugom setu je bilo nešto bolje makar što se tiče početnog udarca srpskog tenisera, ali sa druge starne nikako nije dolazio u priliku da ugrozi protivnikove servis gemove. Mogao je Dolgopolov i pre taj-brejka da okonča ovaj meč, ali je Janko uspeo da spasi meč lopte u 10. i 12. gemu. Međutim, to mu nije pomoglo na psihološkom planu pošto mu je Ukrajinac oduzeo već prva dva servisa, potom došao do prednosti od 5:0 i u tom trenutku je bilo jasno da je kraj meča blizu.

Tipsareviću ostaje da utehu pronađe u konkurenciji parova gde će zajedno sa Danijeleom Braćalijem igrati u 2. kolu protiv nemačke kombinacije Begeman i Emrih.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter