0
Tenis

Kraj za Anu već na startu

Objavljeno: 13.08.13 u 23:28

Ana+Ivanovic

Srpska teniserka Ana Ivanović eliminisana je u 1. kolu WTA turnira u Sinsinatiju od Francuskinje Aliz Korne rezultatom 2:6, 7:6 (8), 6:4.

Ivanovićeva je odlično započela ovaj duel. Povela sa dva brejka prednosti što joj je bilo dovoljno da osvoji prvi set. U drugom setu posle velike borbe odlučivao je taj brejk. Imala je Ana meč loptu, ali je nije iskoristila i dozvolila je protivnici da izjednači rezultat u setovima.

Činilo se da će Ana na kraju doći do pobede pošto je došla u vođstvo od 2:0 u odlučujućem setu. Međutim, Francuskinja osvaja naredna tri gema i preokreće rezultat. Potom dolazi i do brejka prednosti koji joj je bio dovoljan da eliminiše našu predstavnicu iz daljeg takmičenja.

U drugom kolu turnira u Sinsinatiju Korne će se sastati sa Slovakinjom Magdalenom Ribarikovom koja je bila bolja od nemačke teniserke Julije Gerges sa 6:2, 4:6, 6:4.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter