0
Tenis

Novak, Ziki, Jelena i juniori u ponedeljak na terenu

Objavljeno: 30.06.13 u 21:57

wimbledon

Nakon dana pauze u ponedeljak će se na Vimbldonu pojaviti svi preostali srpski teniser koji se takmiče u seniorskoj konkurenciji.

Svakako sve nas najviše interesuje Novak Đoković pošto u njega polažemo najviše nade. Najbolji srpski teniser će svoj meč 4. kola protiv Tomija Hasa igrati na Centralnom terenu oko 18 časova pošto je njihov duel treći u rasporedu. Interesantno je da je Novak izgubio oba duela protiv Hasa igrana na travi, ali je u poslednjem meču odigranom pre samo nekoliko nedelja na Rolan Garosu lako izašao na kraj sa nemačkim teniserom.

Nenad Zimonjić će u ponedeljak dva puta izaći na teren. Najpre će oko 14 časova zajedno sa Žilijenom Benetoom igrati meč 3. kola muških dublova protiv petih nosioca Ajsama Kurešija iz Pakistana i Holanđanina Žan-Žilijena Rojera, da bi potom u paru sa Katarinom Srebotnik na startu takmičenja miks-dublova igrao protiv Amerikanca Džejmsa Blejka i nadolazeće teniske zvezde Done Vekić iz Hrvatske, a taj meč je poslednji na terenu broj 12 (početak se očekuje oko 18 časova).

Jelena Janković je u paru sa Hrvaticom Mirjanom Lučić Baroni dogurala do trećeg kola u kojem će igrati protiv ruske kombinacije Jejaterina Makarova i Jelena Vesnina, koje su postavljene za četvrog nosioca. Meč bi trebalo da počne oko 14 časova pošto je postavljen kao drugi na terenu broj 17.

Nakon Lasla Đerea, koji je u subotu trijumfovao u 1. kolu u juniorskoj konkurenciji, u ponedeljak će na teren i Nikola Milojević koji je postavljen za drugog nosioca. Njegov prvi rival biće domaći teniser Džejmi Malik, a njihov meč je na programu oko 15 časova na terenu broj 4. U konkurenciji juniorki takmiči se Nina Stanojević koja će na početku turnira odmeriti snage sa Brazilkom Beatris Hadad Majom takođe oko 15 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter