0
Tenis

Stala kiša u Londonu, mečevi počeli

Objavljeno: 28.06.13 u 15:13

trofeji-vimbldon

Update 15.00h: Pre oko pola sata kiša je u Londonu prestala da pada te su mečevi koji su planirani za danas mogli da počnu, istina sa zakašnjenjem od oko dva sata.

Kiša u Londonu poremetila je potpuno današnji raspored odigravanja mečeva, a kada tome dodamo da se ni juče u popodnevnim časovima iz istog razloga nije igralo polako već postaje problematično pogotovo ako znamo da je na Vimbldonu tradicionalno nedelja slobodan dan.

Od naših tenisera danas bi na teren trebalo da izađu Vesna Dolonc i Viktor Troicki u singlu odnosno Nenad Zimonjić sa svojim partnerom Žilijenom Benetoom u dubl konkurenciji.

Vesnin meč protiv Belgijanke Flipkens je trebalo da počne oko 15.30 časova, ali sada je jasno da se to neće desiti pre kasnih popodnevnih časova i to pod uslovom da kiša prestane da pada. Viktorov duel sa Južnjim je planiran kao treći na terenu broj 1 i već sada postoji strpnja da neće biti odigran danas odnosno da bi mogao da bude pomeren za sutra.

Jedini mečevi koji će biti igrani su oni koji su planirani za Centralni teren na kojem postoji pokretni krov. Program na ovom terenu je počeo u 14 časova i u zavisnosti od toga koliko brzo se budu završavali mečevi umesto tri možda bi mogli da vidimo i koji meč više pod krovom glavnog igrališta na „Ol Ingland klubu“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter