0
Dejvis kup

Ministarka sa čelnicima TSS o organizaciji polufinala Dejvis kupa

Objavljeno: 04.06.13 u 14:35

maric-zivojinovic

Čelnici Teniskog saveza Srbije upoznali su  ministarku omladine i sporta, prof. dr Alisu  Marić sa planom organizacije i priprema predstojećeg polufinala Dejvis kupa, koje naša reprezentacija igra protiv Kanade u Beogradu od 13. do 15. septembra. Na radnom sastanku u prostorijama Teniskog saveza Srbije bilo je reči i  o problemima sa kojima se u svom radu susreće ovaj granski savez, kao i o smernicama za dalji rad.

„Tenis je već dugo godina jedan od najvećih brendova Srbije i predstojeća završnica Dejvis kupa je izvanredna prilika da se još jednom pokažemo kao dobri organizatori i domaćini i da se u teniskom svetu potvrdimo kao svetska velesila“ – istakla je ministarka Marić.

Počasni predsednik Teniskog saveza Srbije Slobodan Živojinović  predstavio je ministarki planove oko  formiranja i izgradnje nacionalnog  teniskog centra.

„U ovoj teškoj situaciji činimo zaista sve kako bismo našim teniserima omogućili da ponove istorijski uspeh –  osvajanje Dejvis kupa. Neke kockice su nam se poklopile, u smislu da postoje velike šanse da finale igramo u Beogradu i tu priliku moramo da iskoristimo na najbolji mogući način“ – rekao je Živojinović i zahvalio se ministarki na podršci.

Ovom prilikom Čedomir Šoškić, menadžer Teniskog saveza, uručio je ministarki Marić  kapitalno delo, enciklopediju tenisa u kojoj je sadržana istorija belog  sporta u Srbiji i Jugoslaviji  u poslednjih devedeset godina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter