0
Tenis

Maša prejaka za Anu

Objavljeno: 11.05.13 u 14:31

Ana Ivanovic

Marija Šarapova zaustavila je Anu Ivanović u polufinalu WTA turnira u Madridu. Ruska teniserka je slavila sa 6:4, 6:3 i obezbedila plasman u finale.

U prva četiri gema teniserke su bile veoma sigurne u svojim servis gemovima, a onda su usledili brejkovi. Prvoje Šarapova došla u vođstvo, Ana odmah uzvratila, a Ruskinja novim brejkom ponovo povela. Brejk prednosti Šarapova je zadržala do kraja i povela sa 1:0 u setovima.

Ivanovićeva je odlično poela u ddrugom setu i došla do vođstva od 2:0. Marija vraća brejk odmah u sledećm gemu, a onda u sedmom novim brejkom stiže do prednosti. Ana više nije delovala kao teniserka koja može da napravi preokret i Šarapova osvaja i naredna dva gema i dolazi do trijumfa.

Ruska teniserka će se u finalu WTA turnrira u Madridu sastati sa Serenom Vilijams koja je u drugom polufinalu pobedila Saru Erani sa 7:5, 6:2. Turnir u prestonici Španije se igra za nagradni fond od 4 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter