0
Tenis

Kerber izjednačila na 1:1

Objavljeno: 20.04.13 u 18:09

Bojana-Jovanovski

Anđelik Kerber je pobedom od 2:0, po setovima 7:5, 6:2 u duelu sa Bojanom Jovanovski donela izjednačenje Nemačkoj u dvoboju sa Srbijom u okviru plej-ofa za opstanak u Svetskoj grupi Fed kupa.

Dugo je Bojana pružala žestok otpor šestoj teniserki sveta, nije se predavala ni kada je imala brejk zaostatka u prvom setu pošto je pri rezultatu 5:4 uspela da uzvrati i dođe do izjednačenje. Međutim, u toj borbi se mnogo potrošila pa je već u narednom gemu praktično poklonila novi brejk Nemici pošto je napravila četiri neiznuđene grešku. A da Kerber poklonu u zube ne gleda potvrdila je već u narednom gemu koji je lako osvojila i tako došla do prednosti od 1:0.

Drugi set je praktično bio samo formalnost pošto je Jovanovski popustila i na psihičkom i na fizičkom planu pa Anđeliki nije bilo teško da donese izjednačenje Nemačkoj pošto je u prvom meču Ana Ivanović savlada Monu Bartel.

U sutrašnjim singl mečevima na teren će od 11 časova najpre izaći Ana Ivanović i Anđelika Kerber, a po okončanju tog meča Bojana Jovanovski i Mona Bartel. Ukoliko nakon duela u singl konkurenciji ne bude pobednika njega će morati da odluči meč dublova za koji su za Srbiju prijavljene Aleksandra Krunić i Vesna Dolonc, a za Nemačku Ana-Lena Grenefeld i Sabine Lisicki. Selektori imaju pravo sat vremena pre početka da naprave promenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter