0
Tenis

Jelena eliminisala Petrovu

Objavljeno: 24.03.13 u 18:36

jelena-jankovic-majami

Posle velike borbe u duelu sa Ruskinjom Nađom Petrovom srpska teniserka Jelena Janković uspela je da se plasira u 4. kolo turnira u Majamiju pošto je pobedila sa 2:0, po setovima 7:6(7), 6:4 za dva sata i 17 minuta igre.

Čak 83 minuta trajao je prvi set u duelu Jankovićeve i Petrove. Tri puta je naša teniserka ima prednost brejka, ali je sva tri puta Ruskinja uspevala da uzvrati. Viđeno je čak 17 brejk lopti od čega je iskorišćeno šest pa je na kraju morao da bude odigran i 13. gem. Ni u taj-brejk nije bilo ništa nezanimljivije pošto je odigrano čak 16 poena, da bi Jelena pri rezultatu 8:7 iskoristila drugu set loptu.

A onda je u drugom setu viđena potpuno drugačija slika. Jankovićeva sve do 10. gema nijednom nije dozvolila protivnici da joj ugrozi servis, dok je ona na drugoj strani iskoristila jednu od tri prilike što joj je bilo dovoljno da trijumfuje jer Petrova nije materijalizovala ukazanu šansu.

U narednom kolu Jankovićevu očekuje duel sa boljom iz dvoboja Rumunke Kirstee i Nemice Kerber koja je postavljena za šestog nosioca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter