1
Tenis

Vraneš očekuje neizvesne duele

Objavljeno: 08.02.13 u 18:42

vranes-dolonc

Dejan Vraneš, selektor Fed kup tima Srbije,  rekao je posle žreba za duel sa Slovačkom da očekuje neizvesne mečeve i dodao da bi publika u niškom Čairu mogla da bude jedan od odlučujućih faktora.

“Žreb je takav kakav je, nije nam bilo važno ko će igrati prvi, a ko drugi. Slovačka ima jako iskusan tim, tradicionalno su nezgodne. Sve naše prethodne mečeve obeležila je velika borba, pa očekujem da tako bude i ovog puta”, kazao je Vraneš i nastavio:

“Žao mi je što Bojana nije stigla da se spremi, jer je pružala sjajne partije na australijskoj turneji. Tek je juče počela da trenira zbog povrede, što ne znači da neće pružiti najbolje izdanje. Verujem da ćemo uz pomoć publike i Bojaninu veliku želju i motivaciju uspeti da izguramo prvi meč”, naveo je Vraneš.

On je rekao i da je u drugom meču Cibulkova favorit protiv Dolonc.

Dolonc je još uvek velika nepoznanica. Ona je mnogo napredovala poslednjih godinu dana. Bez obzira što je Cibulkova favorit sutra, meč je otvoren i Vesna imaju svoju šansu. Trudićemo se da je spremimo što bolje i da uz podršku navijača izguramo prvi dan”, poručio je Vraneš.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title VraneÅ¡ očekuje neizvesne duele | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.
    uMwAlaq

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter