0
Dejvis kup

Novak potvrdio nastup za reprezentaciju

Objavljeno: 20.12.12 u 23:10

Nole

Najbolji teniser sveta iskoristio je priliku za druženje sa navijačima putem društvenih mreža, tokom kojeg je potvrdio da će igrati za reprezentaciju Srbije u Dejvis kupu sledeće godine.

Nekoliko dana pred polazak u Emirate, gde će započeti novu sezonu u Abu Dabiju, Đoković je iz Monte Karla odgovarao na pitanja obožavalaca, a, između ostalog, naveo je da mu nedostaju reprezentativne obaveze.
„Volim da igram za reprezentaciju, ali u poslednje dve godine nisam imao mnogo prilika i to mi nedostaje. U kontaktu sam sa svim reprezentativcima, svi imaju veliku želju da se ponovo okupimo i igramo za Srbiju. Verujem da će se to ostvariti već u februaru protiv Belgije“, rekao je Đoković.

Prvi reket sveta nije propustio priliku da čestita slavu svima koji praznuju, a otkrio je da će Novu godinu čekati sa svojim timom i Anom Ivanović, sa kojom će braniti boje Srbije na Hopman kupu u australijskom gradu Pertu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter