0
Tenis

Vilijem nagrađuje Novaka

Objavljeno: 08.12.12 u 11:13

Đokoviću će nagradu predati britanski Princ Vilijam, koji je pokrovitelj fondacije od 2005.godine čime je nastavio dobrotvorni rad svoje pokojne majke Princeze Dajane.

“Došao sam ovde da prisustvujem humanitarnoj večeri koja prikuplja novac za Centrepoint organizaciju s ciljem da pomogne mladima koji su ostali bez doma i porodice i žive na ulicama Engleske. Radujem se što ću da upoznam i Princa Vilijama, patrona ove organizacije. On je divan primer mladog čoveka svesnog da ima mnogo onih koji su manje srećni od njega i kojima treba pomoć. Svet bi bio mnogo lepše mesto kada bi svako od nas pokušao da na neki način doprinese poboljšanju života ljudi koji nas okružuju. Ponekad je i osmeh dovoljan da ulepša dan, a to ništa ne košta“, napisao je Đoković na Tviteru.

Svečanost dodele nagrade biće organizovana u Rojal Albert Holu i na taj način Đoković će nastaviti sa humanitarnim akcijama.

Ove jeseni njegova fondacija prikupila je 1,4 miliona dolara za obrazovanje dece na prvoj humanitarnoj večeri u Njujorku, zatim je posetio vrtić „Ispod lipa“ u Lešnici kod Loznice sa ciljem da podigne svest o značaju ulaganja u rani razvoj i učenje u ranom detinjstvu, a sa svojim sponzorom, kompanijom Uniklo pokrenuo je program „Odeća za osmeh“ koji ima za cilj da obezbedi deci svih uzrasta šansu za bolju budućnost.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter