0
ATP

TENIS: Održana „NIS otvorena škola tenisa” u Zrenjaninu (FOTO)

Objavljeno: 18.10.19 u 18:01

Kompanija NIS, Teniski savez Srbije (TSS) i Grad Zrenjanin organizovali su besplatnu školu tenisa za decu koja je održana u srcu ovog grada, na Trgu kralja Petra I.

Mališani svih uzrasta iz grada koji je Srbiji iznedrio mnogobrojne sportiste, imali su priliku da uz pomomoć stručnih trenera nauče prve teniske korake, koristeći opremu prilagođenu njihovom uzrastu.

FOTO: TSS

Svoje umeće u „belom sportu“ sa malim sugrađanima podelio je i jedan od najvećih talenata i mladih potencijala našeg tenisa, državni šampion 14- godišnji Zoran Ludoški.

FOTO: TSS

Akcije besplatnih škola tenisa za decu, NIS i TSS uspešno realizuju već osam godina širom Srbije, kako bi promovisali tenis među najmlađima, doprineli otkrivanju mladih talenata i očuvanju kvaliteta belog sporta u našoj zemlji.

Do sada je kroz besplatne škole tenisa prošlo preko 80.000 dece, a kompanija NIS na ovaj način pruža podršku dečjem sportu, zdravom načinu života i pravilnom razvoju mladih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter