1
ATP

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR ZVEREV: Ni Đoković, ni Nadal, najbolji je on…

Objavljeno: 13.10.19 u 13:35

Aleksandar Zverev pohvalio je svog kolegu i istakao je da je najbolji teniser trenutno na planeti.

Danil Medvedev osvojio je Šangaj. U finalu je pobedio Aleksandra Zvereva, a Nemac ruskog porekla izneo je niz pohvala na račun rivala. Istakao je da je Medvedev trenutno najbolji igrač planete.

– Igra fantastičan tenis, ima šest finala u nizu, finalista je US Opena, pobednik u Sinsinatiju…On je verovatno u ovom trenutku najbolji teniser na svetu – izjavio je Zverev.

Nemac je plasmanom u finale sebi znatno povećao izglede da se plasira na ATP tur finale u Londonu. Sada ima 2.855 poena u ATP trci, stvorio je priličnu prednost u odnosu na Matea Beretinija (2.525) i Roberta Bautistu-Aguta (2.485).

0
0

1 Komentara

  1. NIJE NEGO…
    Kad se sve sabere i oduzme na turniru u Šangaju Đoković je trebao da igra u finalu. To što nije igrao kriv je Cicipasov trener Apostolos. Za vreme meča Đoković-Cicipas Apostolos je iz svoje lože celo vreme dobacivao svome sinu šta treba da radi na terenu. Na ovakav bezobrazluk sudije uopšte nisu reagovale, Đoković još manje jer je suviše fin i pošten igrač. Cicipas je na podmukao način došao do pobede u duelu sa Đokovićem. Vreme će pokazati da sam u pravu. A što se tiče Medvedeva, samo polako… tako je i teniser Čung bljesnuo na trenutak pa se ugasio. Ugasiće se i Medvedev. Sve što dođe mora i da prođe. Prolazna stanica za Medvedeva je masters u Parizu. Ni izbliza neće biti tako dobar i ubedljiv kao što je sada. Živi bili pa videli. Đoković je na potezu. Iskustvo i razum su na njegovoj strani. Novače, brate, vrati im sve svoje muke. Mnogo te volimo. Svi smo na tvojoj strani.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter