0
ATP

FOTO: Fondacija "Novak Đoković"/Jelena Ivanović

ĐOKOVIĆ NEPRIKOSNOVEN: Novak slavio u Tokiju za 11. osvojeni turnir u Aziji, 76. u karijeri! (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.19 u 09:58

Novak Đoković osvojio je turnir ATP 500 serije u Tokiju.

Srpski teniser bio je siguran protiv Džona Milmana i došao je do jedanaestog turnira u Aziji u svom 110. finalu u karijeri. Đoković je slavio sigurnom igrom u dva seta nakon 68 minuta igre.  Novak je došao do 76. turnira u karijeri. 

Pogrešio je dva puta Novak na početku meča, ali je uspeo da dobije prva dva gema, a na svoj servis odlično je igrao i Milman.

Već u četvrtom gemu razigrao se Novak Đoković i došao je do brejka, a sigurnu igru nastavio je i u narednim gemovima. Potvrdio je Novak brejk u narednom gemu, ali je i Milman sa druge strane na svoj servis dobio gem sa nulom. Ipak, do kraja seta Đoković je rutinski igrao i došao do 1:0 u setovima.

Odmah na početku drugog gema Novak je dobio brejk, potom je odbranio servis, a u trećem gemu drugog seta, koji je bio najduži do sada Đoković je potvrdio svoju igru i povisio na 3:0.

Đoković je nastavio sa dobrom igrom, a Milman je nakon zaostatka od 4:0 peti gem drugog seta dobio sa nulom. Na isti način je u narednom gemu uzvratio i Đoković. Novak je do kraja sigurno servirao i lagano završio posao.

Đoković je povećao prednost na ATP listi za 500 poena i sada ima 1140 bodova više od Rafaela Nadala, pa će ostati na čelu ATP liste i nakon Mastersa u Šangaju, na kojem Novak brani titulu.

Novak ĐOKOVIĆ – Džon MILMAN 2:0 (6:3, 5:2)

FOTO: Fondacija „Novak Đoković“/Jelena Ivanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter