0
ATP

FOTO: PRINTSCREEN

NOVAK ĐOKOVIĆ: Porodica i deca su mi mnogo važniji od rekorda

Objavljeno: 13.09.19 u 18:50

Najbolji svetski teniser dao je intervju za američki ‘CNBS’ i govorio o tome da su mu porodica i zdravlje mnogo važniji od rezultata i rekorda.

Novak Đoković je puno pričao sa suprugom i ljudima koji su mu bliski, a mnogi su to protumačili da najavljuje odlazak u penziju.

– Da li su rekordi važniji od vremena koje provedem sa porodicom? Da li su bitniji od mog zdravlja ili nekih drugih stvari? Nisu! Potpuno sam otvoren i sto odsto iskren oko svega, mnogo pričam sa suprugom oko toga svega, sa roditeljima, braćom, ljudima koji su mi bliski, jer želim da shvatim kako oni gledaju na sve to – izjavio je Đoković u intervjuu za CNBC.

– Otac sam dva anđela i vreme koje provodim sa njima mi je veoma dragoceno. Ne želim da prođem kroz živoz i da shvatim da nisam bio tu, da sam propustio neke najvažnije stvari u njihovom odrastanju – dodao je on.

Novinari su Đokovića upitali da li može da zamisli svoj život bez tenisa.

– I da i ne. Mogu da zamislim zato što se ne bojim života bez tenisa. Srećnim me čini i mnogo drugih stvari, ali isto tako sam rekao i ne, zato što to i neće biti život bez tenisa. Zbog toga što i kada ne budem igrao, biću i dalje aktivan u sportu. Želim da imam svoju akademiju, da prenesem sva svoja iskustva novim generacijama koje stasavaju u Srbiji – zaključio je Novak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter