0
ATP

SPEKTAKL NA ‘SANTJAGO BERNABEU’: Perez zvao Nadala, ne i Đokovića, već Federera…

Objavljeno: 12.09.19 u 19:52

Prvi čovek Real Madrida Florentino Perez otkrio je da je pokušao da organizuje teniski spektakl između Rafaela Nadala i Rodžera Federera na stadionu ‘Santjago Bernabeu’.

– Pokušali smo mnogo puta da postavimo novi rekord po broju gledalaca tako što bismo organizovali meč između Nadal i Federera na ‚Bernabeuu‘, ali uvek je jedan od njih bio povređen ili nije mogao da igra. Dobra stvar je da izgleda da će igrati još dugo, pa ima još vremena – rekao je on.

Ipak, njih dvojica su zakazali su egzibicioni meč u Kejptaunu i očekuje se da će na njemu biti postavljen novi svetski rekord po broju gledalaca na jednom teniskom susretu. Sadašnji rekord iznosi 27.432 gledaoca, a postavljen je na stadionu „Pjer-Moroj“ u Lilu.

Sam Federer ističe daa mu taj meč biti ostvarenje sna, jer će igrati u domovini svoje majke.

– Meč u Africi će biti ostvarenje sna. Igraću u domovini svoje majke protiv svog velikog rivala i prijatelja Rafaela Nadala. Delimo ne samo ljubav prema tenisu, već igramo za dobru stvar jer ćemo deci dati bolji početak obrazovanja i samog – iskren je bio Švajcarac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter