0
ATP

VELIKE REČI NOVAKA ĐOKOVIĆA: Ja sam jedan od onih koje Federer inspiriše

Objavljeno: 14.07.19 u 20:51

Posle osvojene pete titule šampiona Vimbldona, Novak Đoković je blistao od sreće zbog pobede u, kako je rekao, jednom od najuzbudljivijih finala koje je odigrao.

Đoković je prilikom ceremonije dodele trofeja na terenu, poručio da je ovo bilo verovatno najuzbudljivije finale u njegovoj karijeri.

– Ovo je bilo verovatno najuzbudljivije finale koje sam odigrao, definitivno jedno od top tri. I to protiv Rodžera kog mnogo poštujem. Nažalsost, u ovakvim mečevima neko mora da izgubi. Nestvarno je da sam morao da spasim onakve dve meč lopte. Čudno je dobiti titulu u taj brejku na 12:12 – rekao je Đoković posle dodeljenog trofeja.

– Posle dva dobijena, nadao sam se da ćemo ponovo igrati ‘taj-brejk’ i u petom setu – nasmejao se Đoković.

Federer je pre Đokovića rekao da se nada da će inspirisati mnoge 37-godišnjake da igraju ovako kako on to čini, a Đoković mu je odgovorio ja lep način.

– Ja sam jedan od onih koje on ispiriše… Rekao sam i ranije, kada sam bio klinac, dok sam rastao i sanjao da budem teniser, Vimbldon je uvek bio turnir na kom sam želeo da se pojavim, da igram… Sanjao sam da ću biti ovde. Sada na ovom mestu delim specijalna osećanja sa sinom i roditeljima. Supruga i ćerka su kod kuće, šaljem im zagrljaje – rekao je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter