0
ATP

TIM NAHVALIO ĐOKOVIĆA: On je najbolji, šta mislite kako mi je?

Objavljeno: 06.06.19 u 20:19

Austrijski teniser biće sutra protivnik Novaka Đokovića u polufinalu Otvorenog prvenstva Francuske.

Dominik Tim će po četvrti put biti učesnik polufinala Rolan Garosa.

– Igrao sam sa Đokovićem, Nadalom, Čekinatom, sad je opet tu Novak, teško je. I to sam uvek i govorio. Neverovatno je teško osvojiti Grend slem. Posebno za nas igrače koji to još nismo uspeli da uradimo. Ako sve ide normalno, moramo da pobedimo ljude koji su 15 ili više puta osvajali najveće titule. Možete zamisliti koliko je to teško – rekao je Tim.

Imao je zanimljivu konstataciju o sledećem rivalu, prvom reketu sveta, Novaku Đokoviću.

– Izaći ću na teren i dati sve od sebe, nadam se pozitivnom ishodu na kraju jer izazov je ogroman. Novak je opet u dobroj formi, možda igra i svoj najbolji tenis u životu. U poufinalu sam sa trojicom možda i najboljih igrača svih vremena, tako da svi možete da zaključite kako mi je.

– Svi su veoma različiti igrači. Ja generalno imam više problema sam momcima koji igraju ravnije udarce i koji lopticu napadaju rano, kao što to Novak čini. Ipak, nema potrebe da pričamo kako je teško igrati sa Rafom na šljaci. Te četiri pobede nad njim na ovoj podlozi su bile nešto sjajno za mene, ali sad ne mislim na njega, jer da bi se možda sastao sa njim moram pre toga da imam neverovatan dan protiv Novaka – poručio je Austrijanac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter