0
ATP

FOTO: STARSPORT

FILIP KRAJINOVIĆ: Drago mi je što sam dobio u pet setova, znači mi za samopouzdanje

Objavljeno: 27.05.19 u 18:35

Veoma težak meč srpski teniser imao je na startu Rolan Garosa.

Rezultatom 3:2 (6:2, 4:6, 6:3, 3:6, 6:0) je Filip Krajinović pobedio Frensisa Tijafoa.

– Znam da je on takmičarski nastrojen igrač koji se dosta bori. Bio sam spreman da budem fokusiran samo na sebe, svoju igru i tim. Da budem iskren, nisam naročito ni obraćao pažnju na njega. To je bio ključ, iskoristio sam šanse koje sam imao u petom setu. Bio je težak meč, pun uspona i padova, ali on je odličan igrač. Srećan sam što sam u drugoj rundi, rekao je Krajinović, a potom nastavio:

– Verovao sam da imam šansu, on je izvanredan talenat, dobar igrač i to pokazuje svojim rezultatima. Imao sam dobru taktiku protiv njega, držao sam se toga, znao sam da će biti jako teško da ga dobijem u tri seta. Imao sam nekih malih grešaka koje nisam smeo sebi da dozvolim i on je to iskoristio, ali eto, na kraju sam stvarno fizički dobro izdržao. Drago mi je što sam dobio meč u pet setova, značiće mi za samopouzdanje i za ceo moj tim. Tu sam da pobeđujem i veoma sam motivisan.

U drugoj rundi Srbin će igrati protiv Roberta Karbaljesa Baena iz Španije, 76. igrača sveta.

– Šljakaš, znam ga jako dobro. Biće fizički naporan meč zato što je zahtevan igrač, nijednu loptu ti neće dati već sve moraš da zaradiš, ali srećan sam što igram sa njim, mislim da će biti dobar meč.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter