0
Tenis

WTA NIRNBERG: Nina Stojanović u četvrtfinalu

Objavljeno: 22.05.19 u 16:43

Nina Stojanović plasirala se u četvrtfinale turnira u Nirnbergu nakon što je bila bolja od Sare Soribes Tormo iz Španije sa 2:1 u setovima.

Odlično je Stojanovićeva, inače 247. teniserka sveta, započela duel protiv 72. teniserke planete, brejkom sitgla do 3:0, a potom još jednim i do 6:1.

U drugom setu usledio je odgovor, i to podjednako silovit. Imala je Špankinja četiri brejk lopte, iskoristila je tri, i uz tri brejka stigla do izjednačenja, pa je pobednik odlučen u trećem delu igre. 

A u njemu Soribes Tormo je iskoristila prvu brejk priliku i povela sa 2:0, odmah potom uzvratila je Stojanovićeva vezavši tri gema za 3:2, ali je u šestom umesto nastavljenog naleta dopustila rivalki da još jednom osvoji gem na njen servis i izjednači na 3:3. Ipak, to je bilo to od nje, pošto je do kraja meča Sojanovićeva odigrala briljantno, još dva puta oduzela servis rivalki i stigla do 6:3 uz čak četiri brejka u trećem setu.

U narednom kolu očekuje je pobednica duela između rumunskih teniserki, Laure Par i Sorane Kristee.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter