0
ATP

ŠOK U MONTE KARLU: ‘Šamar’ za Nadala, evo protiv koga Lajović igra u finalu…

Objavljeno: 20.04.19 u 17:33

Posle ispadanja Novaka Đokovića u četvrtfinalu mastersa u Monte Karlu, danas se dogodilo novo veliko iznenađenje.

Dušan Lajović se hrabrom igrom plasirao u veliko finale prestižnog turnira na Azurnoj obali, a očekivalo se da mu rival za pehar bude Rafael Nadal, španski teniser koji je u ovom gradu trijumfovao čak 11 puta, ali…

To je sprečio fenomenalni Fabio Fonjini koji je protiv ‘kralja šljake’ slavio 2:0 u setovima 6:4 i 6:2 u gemovima. Italijan je uspeo već u prvom gemu da napravi brejk protiv Nadala, mada je Španac vrlo brzo sitgao do ribrejka i potom brejka za 3:1. Fonjini se nije predao, oduzeo je novi servis Nadalu i stigao do izjednačenja 3:3. Odluka u prvom setu pala je u devetom gemu kada je Fonjini treći put oduzeo servis Nadalu, poveo sa 5:4, a potom overio set – 6:4.

U drugom setu Italijan je počistio rivala sa terena. Fonjini je napravio tri brejka i poveo sa 5:0. Nadal je u šestom gemu uspeo da vrati jedan brejk, smanji na 5:2, ali spasa bilo nije. Fonjini je zakazao veliko finale sa Dušanom Lajovićem u nedelju od 14.30.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter