1
ATP

FOTO: PRINTSCREEN

NOVAK PORAŽEN U MONTE KARLU: Medvedev slavio u tri seta, ništa od srpskog polufinala

Objavljeno: 19.04.19 u 15:38

Ruski teniser u narednoj rundi igraće protiv Dušana Lajovića.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poražen je u četvrtfinalu Mastersa u Monte Karlu od Danila Medvedeva, rezultatom 2:1 (6:3, 4:6, 6:2).

Veoma loše Đoković je otvorio ovaj meč i već pri prvom servis gemu dozvolio je rivalu da mu uzme brejk. Uspeo je Medvedev da sačuva prednost do kraja prvog seta, a u finišu tog dela je stigao do još jednog brejka i uspeo da povede. Potpuno drugo lice prikazao je u drugom setu Srbin, koji znatno boljom igrom veoma rano stigao do brejka. Tom prilikom Medvedevu je popustila koncentracija i Rus je bivao sve nervozni, a bes je isklio na kutiji pored svoje klupe. Do kraja ovog dela Novak je sačuvao prednost i izjednačio u setovima – 1:1.

Međutim, to je bilo sve od Novaka danas. Ponovo je prvi reket sveta dopustio rani brejk rivalu, već u prvom gemu trećeg seta koji je dugo trajao. Potom su obojica prilčno lako čuvala svoj servis i kao i u prvom Medvedev osvaja još jedan brjk i stiže do 3:1. Uspeo je Novak do kraja da uzme takođe osvoji brejk i stigne do 5:2, ali je već u narednom nakon dva sata i 15 minuta Medvedev uspeo da trijumfuje.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter