0
ATP

FOTO: STARSPORT

ATP MONAKO: Lajović napravio iznenađenje i plasirao se u drugo kolo

Objavljeno: 17.04.19 u 18:50

Srpski teniser Dušan Lajović napravio je lepo iznenađenje na prvom mastersu na šljaci pobedom protiv Davida Gofana.

Nije bilo lako, ali je bilo slatko. Dušan Lajović plasirao se u drugo kola mastersa u Monte Karlu, pošto je napravio iznenađenje savladavši Davida Gofana 2:0 u setovima, 6:3 i 6:4 po gemovima.

Posle dugog početnog servisa u kome je odigrano čak 17 poena Lajović je poveo sa 1:0. Bio je to veoma važan trenutak u prvom setu, jer je srpski igrač posle toga napravio dva ‘brejka’ i poveo sa 5:1 u gemovima. Gofan je uspeo da uzvrati jednim ‘brejkom’ i smanji na 5:3, ali ne i da spasi set – 6:3 za Dušana Lajovića.

Drugi set nije počeo baš najbolje za popularnog Ducija, Belgijanac je napravio ‘brejk’ i poveo sa 2:0. Ipak, brzo je usledio ‘ribrejk’, a potom još jedan oduzet servis od strane Lajovića i preokret 5:3. Dušan je do kraja mirnom rukom završio posao i slavio sa 2:0 u setovima.

Dušan Lajović meč osmine finala igra sutra protiv Dominika Tima, a Novak Đoković protiv Frica iz SAD. Termini još uvek nisu poznati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter