1
ATP

ATP INDIJAN VELS: Mladi Kecmanović dobio srpski derbi, Đere morao da čestita

Objavljeno: 12.03.19 u 00:24

U trećem kolu mastersa u Indijan Velsu odigran je srpski derbi u kom je mladi 19-godišnji Momir Kecmanović pobedio nešto starijeg Lasla Đerea.

Momir Kecmanović je do trećeg kola stigao uz dosta sreće, jer je kao ‘laki luzer’ stigao do glavnog žreba, iako je poražen u kvalifikacijama. Sreća prati hrabre, te će posle najvećeg uspeha u karijeri mladi Srbin igrati za plasman u četvrtfinale protiv boljeg iz dvoboja Ugera i Nišioke.

Nažalost, poražen 6:2 i 7:6 bio je takođe naš sve bolji teniser Laslo Đere. Imao je šampion iz Rio de Žaneira problema tokom prvog seta, te je talentovani Kecmanović to iskoristio i sa dva brejka lako stigao do prednosti u setovima 1:0.

Nije Đere blistao ni početkom drugog seta, dva puta je gubio servis, ali je uspevao da se vati i Kecmanoviću oduzme prednost ‘brejka’. Suočavao se popularni Lacika i sa dve ‘brejk’ prilike pred kraj drugog seta, ali je uspevao da se izvuče i dođe do taj-breka. U njemu je Kecmanović imao više kocentracije i uspeo je sa 7:3 da stigne do 2:0 u setovima i najboljeg plasmana u karijeri.

0
0

1 Komentara

  1. BAs je bilo lepo gladati nase momke u mecu koji je prenosio ceo svet! Divno, stvarno, a obojica su pokazali zavidan nivo tenisa. Posebno me iznenadio mladjani Miomir svojom defanzivom koja je impresivna tako da Djere nije uspeo da ga „probije“ i pored odlicne ofanzivne igre. Sve u svemu, bravo za obojicu a Kecmanovic ima veliku sansu da napravi pravo cudo i plasira se medju osam najboljih na ovom velikom turniru jer ce se susresi sa pobednikom meca Nisioka- Felix Alisima.
    Srbija ocigledno dobija dva stvarno dobra tenisera sto je najava da Nole ne treba da brine za naslednike!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter