0
ATP

FOTO: Screenshot/Youtube

FEDERER O RIVALITETU: Uživam da igram protiv Novaka, a najveći protivnik mi je…

Objavljeno: 11.03.19 u 17:57

Veliku trojku svetskog tenisa čine Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafa Nadal. Švajcarac je danas govorio o tom rivalitetu.

Strani mediji prenose izjavu Federera koji je govorio o rivalitetu sa Đokovićem i Nadalom. Velika trojka je međusobno odigrala blizu 150 mečeva, a njihov rivalitet važi za jedan od najvećih u istoriji ovog sporta.

Federer smatra da veći rivalitet ima sa Špancem, koji ima bolji međusobni skor 23:15.

– On mi je bez ikakve dileme najveći protivnik i to se nikad neće promeniti. Izuzetno težak meč za mene, uvek menja igru, ima neverovatnu levu ruku, kretanje, način na koji igra spin, kako pronalazi moj bekhend kad god poželi. Za njega je to prirodan udarac preko celog terena. Od prvog dana mi je bilo teško – rekao je Federer.

Osvrnuo se Švajcarac i na trenutno najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića koji je takođe ima bolji odnos pobeda i poraza u odnosu na Federera 25:22.

– S druge strane, Novak, njegovi rekordi u poslednjih osam godina su strašni, fantastični. Uvek uživam kada igram protiv Novaka, naši dueli su uvek uzbudljivi, dodao je Švajcarac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter