0
ATP

NOVAK ĐOKOVIĆ: Neću igrati Dejvis, ali ću igrati ATP kup

Objavljeno: 22.02.19 u 15:45

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je danas u Beogradu da neće igrati za reprezentaciju u Dejvis kupu, već da će boje Srbije braniti na novom takmičenju ATP kupu.

– Ne, neću igrati u Dejvis kupu za reprezentaciju, odnosno za reprezentaciju Srbije na Dejvis kupu – rekao je Đoković, a prenosi portal Mondo.

Teniska reprezentacija Srbije plasirala se na završni turnir Dejvis kupa u Madridu, ali biće oslabljena neigranjem najboljeg tenisera.

– O reprezentaciji Srbije uvek razmišljam, a ko što znate ATP, organizacija kojoj pripadamo kao profesionalni teniseri, pokrenula je ATP kup, koji će biti održan početkom sledeće sezone i tu ću nastupiti sigurno, zajedno sa kolegama iz reprezentacije – rekao je Đoković.

Prvi teniser sveta je istakao i da se ne slaže sa načinom na koji je reformisan Dejvis kup.

– Dejvis kup ima dugu tradiciju, ali je odlučeno da bude promenjen na način na koji nekim igračima to ne odgovara i mislim da ne olakšava i onako tešku sezonu kroz koju prolazimo. Zato neću nastupiti na finalnom turniru, ali se vidimo na ATP kupu – rekao je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter