0
ATP

ATP RIO DE ŽANEIRO: Maestralni Đere razbio Dominika Tima

Objavljeno: 20.02.19 u 09:31

Laslo Đere, 90. teniser sveta, savladao je osmoplasiranog igrača planete Dominika Tima sa 2:0 u setovima i plasirao se u drugo kolo turnira serije 500 u Rio de Žaneiru.

Nije početak meča ukazivao na iznenađenje pošto je Tim stigao do brejka deć u prvom gemu, ali je Đere odmah uzvratio, i to bez izgubljenog poena na servis Austrijanca. Propustio je Đere prvu priliku da dođe do brejka prednosti na naredni servis-gem rivala, ali ne i onu koju je izborio u osmom gemu, pa je u devetom gemu odservirao za prvi set, 6:3.

U drugom delu igre sjajni Đere poveo je 1:0 na servis rivala, potom tu prednost još jednim brejkom u sedmom gemu povećao na 5:2. Tim je uspeo da smanji na 5:3 i sam napravivši brejk, ali je drugim vezanim Đere potvrdio pobedu – 6:3, 6:3.

Đere bi ovom pobedom mogao da dođe do mesta među najboljih 80 tenisera planete, a za nastavak takmičenja u Brazilu igraće protiv boljeg iz meča između Tijaga Sejbota Vilda i Taroa Danijelsa, koji je prekinut zbog kiše pri rezultatu 6:3, 3:6, 1:4.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter