0
ATP

Tennis Tenis Davis Cup Play Off Srbija v Indija Dusan Lajovic (SRB) v Prajnes Gunneswaran (IND) Kraljevo, 14.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ATP RIO DE ŽANEIRO: Tri gema i ubedljiv poraz za Ducija Lajovića

Objavljeno: 19.02.19 u 19:59

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnira u Rio de Žaneiru, pošto je Kameorn Nori bio bolji sa 2:0 u setovima.

Da se ne šali, Nori je pokazao već na samom početku meča pošto je poveo sa 2:0, potom odbio nalet našeg tenisera i spasao čak četiri brejk lopte, a potom odgovorio sa još tri gema i došao do 5:0.

Lajović je uspeo da smanji prvo na 5:1, a potom i vrati jedan brejk, ali je umesto prilaska na 5:3 i prebacivanja pritiska dopustio Britancu da mu uz samo jedan izgubljen poen oduzme servis za 6:2.

Iako je završetak prvog dao nadu da bi drugi set mogao da bude koliko-toliko bolji, Britancu su dve brejk lopte bile dovoljne da povede sa 5:0, dok Lajović nije uspeo nijednom ni da dođe u situaciju da protivniku oduzme servis, pa je na kraju i drugi set izgubio ubedljivo, 6:1, i tako neslavno okončao učešće u nekadašnjoj prestonici Brazila.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter