0
Dejvis kup

dav

DEJVIS KUP: Zimonjić – Favoriti smo, to treba potvrditi na terenu

Objavljeno: 30.01.19 u 19:15

Teniseri Srbije ovog vikenda igraju protiv Uzbekistana. U Sportskom centru Saksovat danas su održane pre draw konferencije Srbije i Uzbekistana, a na srpskoj je govorio selektor Nenad Zimonjić.

– Lepo treniramo, atmosfera je sjajna, svi se maksimalno zalažu kako bi se što bolje adaptirali na uslove koji su ovde u Taškentu, a kako odmiču treninzi tako je sve bolje i bolje. Verujem da će igrači biti sto posto spremni za početak meča u petak, odnosno oni koji budu igrali u subotu za subotu, počeo je Zimonjić.

Selektor Srbije je potom detaljnije govorio o narednom protivniku. 

– Igramo protiv reprezentacije čiji najbolji igrač je Denis Istomin i njega svi jako dobro poznajemo. Od njega će naravno najviše zavisiti, on je vrlo iskusan igrač i može svakoga da pobedi što je dokazao i pobedom na Novakom Đokovićem pre par godina u Australiji. Što se ostatka ekipe tiče to su mladi momci oji su puni želje da nastupe za svoju reprezentaciju, da pred domaćom publikom pokažu šta znaju, tako da je naš protivnik težak u svakom pogledu. Mi jesmo favoriti na papiru, ali to sve treba pokazati i na terenu. Zadovoljan sam u kakvoj su formi igrači i verujem da će svako od njih pružiti svoj maksimum, što mislim da će biti dovoljno da opravdamo ulogu favorita“ rekao je selektor Zimonjić.

Tim Srbije za meč protiv Uzbekistana čine: Dušan Lajović, Laslo Đere, Filip Krajinović, Nikola Milojević i Viktor Troicki.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter