3
ATP

RTS IZDAO SAOPŠTENJE: Poznato zbog čega nije bilo prenosa finala AO, javni servis ‘prebacio lopticu’ drugoj televiziji

Objavljeno: 27.01.19 u 18:54

Građani Srbije koji nemaju kablovske sportske kanale ostali su uskraćeni za još jedan veliki rezultat Novaka Đokovića.

Današnje finale Australijan opena proteklo je bez prenosa na Radio televiziji Srbije.

Za to se znalo i ranije, pošto je javni servis izdao saopštenje u kom je naveo da polufinale i finale Australijan opena ove godine neće biti emitovano na Radio televiziji Srbije:

– Ekskluzivna prava na prenos meča Đoković Nadal ima ‘Eurosport’. RTS je ponudio ‘Eurosportu’ da kupi prava prenosa polufinala i finala turnira u Melburnu, ali je dobio negativan odgovor. To predstavlja promenu dosadašnje prakse jer je ‘Eurosport’ kao ekskluzivni vlasnik prava prenosa 2016. godine prodao RTS-u prava na prenos mečeva četvrtfinala, polufinala i finala Otvorenog prvenstva Australije, kao i prošlogodišnjeg finala Otvorenog prvenstva Amerike koje je Đoković osvojio.

0
0

3 Komentara

  1. Ovo je sramota za celu Srbiju. Kome mi placamo pretplatu i sta gledamo na RTS.
    Rukovodstvu RTS je vaznije da nam puste da gledamo nevaspitane politicare koji nemaju osnovu kulturu, nepostuju jedni druge , vredjaju i upadaju jedni drugim u rec, pricaju gluposti i zamajavu ovaj jadni narod koji malo sta razume ali i te kako bi voleo da gleda Djokovice, to je jedino pravo i iskreno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa kupite prava pa prenosite,ljudi od toga i zive sto kupuju prava na vreme i po pravoj ceni,vi imate pretplatu i jos neko treba da vam dozvoljava da prenosite kad vi to hocete,zasto neotkupite bilijar od njih pa prenosite ako ste tako pametni,rezimska ste stanica pa trazite pare od onoga od koga treba,i onako samo reprizirate domace serije

    0
    0
    Odgovori
  3. Onaj ko zeli da posle svakog vaznog sportskog dogadjaja,slusa opravdanja Rts-a za ne prenosenja istih,neka placa tv pretplatu! Ja necu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter