0
ATP

FOTO: STARSPORT

AUSTRALIJAN OPEN: Igra mačke i miša, Đoković razbio Puja za plasman u finale! (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.19 u 11:16

Praktično od prvog poena bilo je jasno da je Novak Đoković maksimalno motivisan, pošto je susret otvorio asom, što je bila najava dominantne partije i pobede nad Lukom Pujem iz Francuske u polufinalu Australijan opena – 3:0 (6:0, 6:2, 6:2).

Nakon već opisanog poena kojim je Đoković napravio korak ka osvajanju prvog gema, usledio je i prvi brejk za 2:0, a zatim još dva u prvom setu za maksimalnih 6:0 i vođstvo od 1:0 u setovima.

Drugi set Francuz je otvorio nešto bolje, ali je nakon izjednačenja na 1:1 Đoković vezao tri gema i došao do 4:1. Uspeo je Puj da osvoji još jedan gem na svoj servis, ali je Đoković na to odgovorio novim brejkom za 6:2. 

Treći deo igre bio je kopija drugog, pošto je ponovo Novak poveo 1:0, Puj izjednačio na 1:1, potom svetski reket broj jedan vezao tri gema uz brejk, Puj uspeo da osvoji još jedan servis gem, da bi Đoković na svoj servis prvo poveo 5:2, a potom sedmim oduzetim servisom na meču obezbedio plasman u sedmo finale Australijan opena, gde će mu rival biti Rafael Nadal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter